divendres, 10 de juny del 2011

COMUNICAT DEL BLOC DE CORBERA



El resultat de les votacions del 22 de maig va ser el següent: 5 regidors del PP, 5 del BLOC i 1 del PSOE. Entenem que el poble ha votat majoritàriament a favor del CANVI del govern municipal.


Després de 16 anys del PP a Corbera i sobretot els últims 8 anys amb Leopoldo Hernan com alcalde, pensem que ja és l'hora de fer el canvi i constituir un govern de signe progressista. Així ho han demanat la majoria dels votants de Corbera en estes eleccions.


El BLOC, fidels al nostre eslògan “Fes el canvi”, ens hem posat en contacte amb el PSOE per a oferir-los un acord de govern estable per als pròxims quatre anys.


Després de diversos contactes el PSOE ha decidit recolzar la investidura del nostre cap de llista Jordi Vicedo encara que han desestimat entrar a formar part del govern.


Des del BLOC continuem pensant que un govern majoritari, estable i coherent seria la millor garantia per a contrarestar l'oposició del grup municipal del PP .


Assumim, doncs, la total responsabilitat del govern municipal i deixem la porta oberta al PSOE en cas que en un futur vullga formar-ne part.



Corbera, 10 de juny de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada