dissabte, 23 de juliol del 2011

Enhorabona a la Banda de Música

Enhorabona!!! i moltes felicitats a la Banda de musica de Corbera, per haver guanyat el PRIMER PREMI de la secció segona del 125 Certamen Internacional de Bandes de València.

El passat divendres la Banda de Corbera va competir amb altres 4 bandes i va eixir guanyadora en aconseguir 296.5 punts. Aquest premi és el resultat de l'esforç, del treball i de l'entrega d'uns joves i no tant joves veïns i veïnes de Corbera, i de les exigències del seu mestre-director Samuel Pérez Ortega. Gràcies a tots ells. A tots els professionals que habitualment col·laboren amb la banda i fan que açò que ara esteu celebrant siga possible. Gràcies també a la Junta Directiva per haver pres la decisió de participar en el certamen, junt al músics que sempre tenen l'ultima paraula, i com no gràcies a les dames protectores que sempre estan recolzant la banda de musica de Corbera.

Desitgem que aquest premi siga motiu d'estímul i de encarar el futur de la banda amb més il·lusió, de més recolzament per part de tots, si cap, i de que es valore la banda de musica, com un estament necessari i important per a un poble com Corbera.
Força i endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada