divendres, 5 d’agost del 2011

L'ajuntament publica informació de diferents temes

Quan el candidat del Bloc i ara alcalde de Corbera va fer el seu parlament de investidura, ja va dir i no era la primera vegada,  que un dels seus principals objectius era mostrar transparència en la seua gestió. En aquest sentit, hui de matí l'Ajuntament de Corbera ha fet públiques notícies de interés, al voltant de temes com els que apareixen tot seguit.

Si vols pots veure la informació fent clic sobre l'enllaç o bé anant directament a la pàgina de l'ajuntament.




 L’Alcaldia ha efectuat les gestions necessàries per solucionar els problemes  sorgits al frontó municipal. El frontó està tancat al públic des del passat mes de desembre per deficiències de caràcter tècnic.

L'ALTA TENSIÓ

Una qüestió que fa massa temps que planeja sobre el nostre poble i que du camí d’acabar malament és el traçat aeri de la línia d’alta tensió que Iberdrola projecta executar en els termes de Corbera i Llaurí.

  
EL CENTRE DE SALUT

Jordi Vicedo es reuneix amb directius de La Ribera per a parlar sobre les mancances del centre de salut de Corbera. 
 
EL CONDUCTE DEL BARRANC DEL SALSERO

Les obres de canalització del barranc del Salsero previstes per l’anterior equip de govern estan valorades en 925.000 €. Des de l’alcaldia s’estan fent gestions per tal d’abaratir el projecte.

EL MAGATZEM MUNICIPAL
El projecte de construcció del magatzem municipal que s’està bastint en el Polígon Industrial s’ha hagut de modificar per a evitar un sobrecost de 30.000 €. La modificació permetrà el seu ús encara que l’edifici no estiga totalment acabat.


LA ZONA 4

Converses entre el Govern Municipal i l'agent urbanitzador de la zona 4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada