dilluns, 26 de setembre del 2011

Agenda cultural

El nou Equip de Govern i concretament la regidoria de Cultura, Educació i Joventut,  ha fet realitat la nova agenda cultural de Corbera. Amb el nom de L'Agenda, aquest butlletí trimestral, presenta la programació de la Regidoria de Cultura, la Regidoria d' Esport i la Regidoria de Festes. Així com altres seccions com la Biblioteca o el Destaquem.


Hem tardat al nostre poble molt de temps per a veure en les nostres mans el resultat d'una planificació cultural pensada i realment treballada. Es evident que sols ha fet que començar i que queda molta faena per fer, però des d'ací estem segurs que per ganes de treball no quedarà. 


Sabem l'esforç que esteu fent, no sols els diferents regidors, sinó molta gent que hi ha al voltant de vosaltres, en molts casos anònims, i que esteu fent realitat el canvi que en poc més de tres mesos estem veient al nostre poble.


A tots els que esteu implicats en l'Agenda, esperem que continueu en eixa línia de treball que heu iniciat  i que les coses al nostre poble vagen canviant a millor.


Moltes Gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada