dijous, 31 de gener de 2013

NOVA EXECUTIVA DE COMPROMÍS A LA RIBERA


La Ribera Baixa “Compromesa” amb el present i el futur.

La vesprada del passat dissabte 26 de gener es va celebrar a Sueca el I Congrés Comarcal de Compromís a la Ribera Baixa. Fou un congrés clau per la seva importància, on la militància va poder votar la candidatura de consens a l’Executiva Comarcal de Compromís per la Ribera Baixa.

L’esmentada Executiva encapçalada per Toni Planells (Sueca), procedent d’Iniciativa, va estar aprovada per 72 vots a favor i 4 en contra. Carles Grancha (Almussafes), secretari i portaveu adjunt serà la mà dreta de Toni en aquesta aventura que ara comença.
Un total de 23 persones conformen l’Executiva Comarcal, i 7 d’elles formen l’Executiva Permanent. Hèctor Borreguero serà el secretari d’organització, Esther Villajos estarà al capdavant de la secretaria de comunicació, Isabel Borràs s'ocuparà de la secretaria de finances, Dolors Pérez s’encarregarà de la secretaria sectorial i Raquel Tamarit encapçalarà la secretaria institucional.

També estaran com a vocals: Marc Alacreu, Emili Chaqués, Lupe Ferrer, Emi Giménez, Voro Giménez, Marc Joan, Sandra López, Pere Manuel, Joana Pasqual, Saül Ribes, Pau Francesc Rosselló, Pilar Torres, Pasqual Ureña, i per part dels adherits Isabel Jiménez, Xavier Masó i Carmen Piris.

Una Executiva Comarcal molt forta i on tant joves com dones (amb el 48%) van agafant cada cop més responsabilitats i més força dintre de la nostra organització.

Durant l'acte estiguérem acompanyats de Juan Ponce, membre dels Verds-Esquerra Ecologista i diputat a les Corts Valencianes, d'Enric Morera, síndic del grup parlamentari Compromís a les Corts i de Joan Baldoví, diputat al Congrés.

En els seus parlaments destacaren la missió que té Compromís per a canviar el país, per ser l’única alternativa viable enfront als partits majoritaris on és la pròpia gent que viu al nostre País, la que ha de governar-lo.

Compromís es defineix com una cooperativa política, on la transparència i la participació ciutadana són elements intrínsecs de la seva raó d’ésser. Volem un desenvolupament sostenible, unes polítiques diferents a les que s’han fet fins ara per part dels grans partits, ser l’alternativa per als valencians i les valencianes i poder tornar als nostres ciutadans la riquesa que aquest projecte, Compromís, genera.

Per tot açò, Bloc, Iniciativa, Verds i els independents i adherits que així ho han volgut, ens hem unit per fer créixer la nostra força, i portar endavant un projecte fort i consolidat com és Compromís a la Ribera Baixa. Tenim les portes obertes per a totes les persones que vulgueu treballar per la gent de la nostra comarca i el nostre País Valencià. Us esperem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada