divendres, 3 de gener de 2014

INTRODUCCIÓ AL PLE DEL DIA 31

Aquestes varen ser les nostres intervencions al Ple Extraordinari que tingué lloc a l’ajuntament de Corbera el dia 31 de desembre de 2013, després  que la Secretària llegira el seu informe apercebent de la “nul·litat de ple dret dels acords “que es pogueren prendre ja que “s’havia prescindit total i absolutament del procediment legal establert” .

Així mateix manifestarem en el Ple la nostra disposició a acordar amb l’oposició aquelles millores per al poble de Corbera, que siguen realistes,  viables i assumibles sense hipotecar l’economia municipal.


Bona nit,
Ens ha sorprès la iniciativa dels grups de l’oposició, tant pel contingut com per la forma. Diguem pel contingut perquè fa poques setmanes tinguérem comissió i ple per a tractar sobre el pressupost municipal, i no sentírem de la seua part cap suggeriment o aportació al respecte de caràcter social, ni res del que hui demanen, trobant-nos ara amb el pressupost de 2013 prorrogat per a 2014. En el següent quadre poden comprovar la pujada de l'IBI, que va explicar l'Alcalde en el Ple a tots els presents.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada