dimecres, 4 de juny del 2014

ELECCIONS EUROPEES A CORBERA: 534 GRÀCIES!!

En  les darreres eleccions europees del 25 de maig, BLOC- COMPROMÍS per Corbera, va aconseguir 534 vots, 433 més que a les europees de 2009, sent  l’opció política més votada.
Per contra, PP i PSOE tingueren un descens molt important de vots. El Partit Popular va obtindre 380 vots, quan a l’any 2009 obtingué 892 vots; i el PSOE va obtindre 268 vots i a l’any 2009, 549 vots.

Aquest resultat  per a Bloc-Compromís és una fita històrica. Per primera vegada en una cita electoral, Bloc-Compromís aconsegueix el major suport amb el 36,35 % dels vots. Més encara si comparem les dades amb les últimes europees de 2009, on obtinguérem  el 6,3%. Però  a més a més hem aconseguit amb els nostres vots portar, per primera vegada, una veu valencianista a Brussel·les, la del nostre candidat Jordi Sebastià.

Estem convençuts que alguns dels motius que heu valorat per votar la nostra opció, han sigut, per una banda el treball del nostre diputat Joan Baldoví en el Congrés dels diputats, i  per altra banda el treball que està fent el govern municipal des de l’any 2011 a l’Ajuntament de Corbera,  encapçalat per Jordi Vicedo

Des de Bloc-Compromís, volem agrair en primer lloc, el treball que heu fet totes les persones que heu participat activament en la campanya, com a apoderats o interventors, repartint els sobres dels vots, preparant l’acte de campanya,... i animar-vos a seguir treballant per aquest projecte.


Però sobretot volem agrair públicament la confiança que heu dipositat en Bloc-Compromís i en la coalició Primavera Europea, tots els que heu votat i heu fet possible aquest resultat.  



A totes i tots  MOLTES GRÀCIES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada