dijous, 31 de maig del 2012

Fa un any: nit electoral


Estimats companys/amics, corberans i corberanes ahir va fer un any que obtinguérem els millors resultats en unes eleccions municipals. Recorde la tranquil·litat en que afrontàrem la militància del BLOC i els col·laboradors eixe dia....., esperant augmentar en numero de vots, i..... somniant en governar.

La meua paciència començà a acabar-se en el moment del recompte. No feia altra cosa que anar per les taules mirant les anotacions que feien els companys/es. Segons passava el temps i les “paperetes”, tenia clar que anàvem a ser la segona força. Una hora després estàvem jugant-nos un mà a mà amb el PP. La cosa estava clara, havíem guanyant en les meses tradicionalment d’esquerres, però la zona cèntrica del poble portava retràs amb el recompte de vots, i de segur que ens seria desfavorable.

El dilema era si l’avantatge seria suficient per a guanyar-nos en el còmput global o no. Finalment va ser així, el PP obtingué 23 vots més que nosaltres.

Recorde que anàrem a celebrar-ho al bar Nou. Tots estàvem contents!!!. Entre nosaltres ens felicitàvem pels resultats i l’èxit aconseguit. He de dir que jo no era conscient de tot allò. Sols tenia en ment que ens havien derrotat (diuen que en una competició, el segon està més trist que el tercer), que ho havíem tingut a l’abast, però no havia pogut ser possible. Havíem fet una campanya de sis mesos, havíem treballat com a bèsties i aquest era el resultat.

Quan a la matinada em dirigia cap a casa, em vaig trobar a un corberà que em felicità. Li vaig donar la mà i les gràcies, i ell respongué: “S’ho heu merescut”. En eixe moment em vaig adonar que alguna cosa havíem aconseguit.

L’èxit, amics/gues ha estat fruit del treball que desenvolupa el col·lectiu, en l’esforç, en la feina ben feta i en l’interès general que sempre hem mostrat. Que he de dir? Res més que donar-vos les gràcies. Gràcies a uns/es per creure en la política com a mitjà per a millorar la qualitat de vida. Gràcies per restar-vos temps vostre i donar-lo al nostre poble. I gràcies també al poble de Corbera per saber valorar el nostre projecte polític per al municipi, un projecte integrador, impulsor de la cultura, amb sensibilitat pels temes socials i clarament valencianista.

Sabeu que des del govern, estem treballant per a millorar el que hi havia. I volem seguir fent-ho...., per això serà necessari que siguem crítics amb nosaltres mateixos. Sé que tot el que treballem no es veu reflectit al carrer, ni tot el que es demana s’aconsegueix (almenys a curt termini). Però tant els que sou més propers, políticament parlant, com tot el veïnat en general no heu de tapar les nostres errades, teniu que dir-nos-les per poder rectificar, canviar o millorar.  Sols així podrem encertar en la nostra gestió.

Les coses del dia a dia, per xicotetes que us pareguen ens les heu de dir, i molestar-vos en recordar-nos-les si fa falta. Es més, teniu que tindre en compte que els regidors no podem veure-ho tot i necessitem de la vostra inestimable ajuda. Heu de ser els nostres ulls. Actitud que ens beneficiarà  a tots i totes.

Gràcies per la vostra inestimable col·laboració. I rebeu una forta abraçada.

Jordi


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada